Hitlers spindoktor kommer til København

Af Antiracistisk Netværk

Lørdag den 21 februar, kommer den britiske holocaustbenægter og fascist, David Irving til København, som en del af sin internationale foredragsturne, for at tale om “Holocaust-løgnen”. Det er endnu uklart hvem der afholder mødet og hvor det kommer til at finde sted.

David Irving er ikke hvilken som helst person. Han har siden 1980’erne været den vigtigste drivkraft i det internationale netværk af højreradikale og revisionistiske historikere, som arbejder på at overbevise offentligheden om at Holocaust aldrig har eksisteret, at Det Tredje Rige og Adolf Hitler ikke var skyld i krigen, og at de Allierede begik mindst lige så mange krigsforbrydelser som det nazistiske Tyskland.

David Irvings rabiate holdninger har flere gange bragt ham på kant med loven i flere europæiske lande, blandt andet blev han i 1984 udvist fra Østrig og idømt permanent indrejseforbud efter, at han havde udtalt, at Hitlers stedfortræder Rudolf Hess fortjente Nobels Fredspris.

I 2000 anlagde David Irving injuriesag imod den amerikanske professor Deborah Lipstadt, fordi hun i sin bog ‘Denying the Holocaust – the growing assult on truth and memory’ havde påvist at David Irving var historieforfalsker, antisemit, Holocaustbenægter og samarbejdede med nynazister.

David Irving tabte retssagen og blev idømt en stor del af sagsomkostninger på ca. 2 millioner britiske pund. Det har ført til at han er blevet erklæret konkurs og at hans hus er blevet sat på tvangsauktion. Formålet med hans turne er derfor sandsynligvis at samle penge ind hos ligesindede, for fortsat at kunne udsprede sine løgne om den største forbrydelse imod menneskeheden!

Netavisen 16. februar 2004


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne