Strøtanker midsommer 2003

Har du lavet en flot heks med heksehyl til at brænde af. Lidt overtro skal der til i midsommernatten og det er vist ikke svært at finde en heks.
Der skal vel også en ordentlig båltale til?

Når vi samles her i midsommernatten, vil jeg give jer et par ord med på vejen: I skumringen bliver alle katte grå, siger man. Et øjeblik hvor vi drømmer om et fællesskab, hvor vi bare er sammen og ikke tænker på, hvilken farve vi har.

Bestanden af grå katte i dagens Danmark er også i fremgang: Ved Nørrebro station op langs det gamle godsbaneareal lå der i gamle dage en papirfabrik. Da den blev revet ned blev Mjølnerparken til. Dér og i de omliggende kvarterer, bor der en masse grå katte, som gerne vil lege og jage på det store dejlige friareal. De skal bare overbevise DSB og nogen bygherrer, der gerne vil tjene en masse penge og fylde området med flere boliger.

Et sted i Nordsjælland sidder en ung grå kat i fængsel anklaget væbnet røveri med en straframme op til 6 år. For et halvt år siden forsvarede han sig mod et voldsomt overfald, og blev derefter bortvist fra skolen. Da faldt verden i grus. Fængslerne er overfyldt og der tales om at bygge nye, alligevel fabrikeres til stadighed nye indsatte og alligevel går de store forbrydere stadig fri.

En anden grå kat klarede sig igennem livet ved hårdt arbejde, skrot og skrammel er tungt. Helbredet røg, men uden sikkerhedsnet er der kun kontanthjælpen tilbage. Nu skæres hjælpen med 1000 kr om måneden, jamen det er da godt at konen og børnene gik undervejs. De enlige mødre må fanden vel tage.

Der er også en hel del grå katte, der slet ikke må være her. De blev født et forkert sted af de forkerte forældre. Til gengæld forkæles dem der blev født de rette steder af de rette forældre.

Der er også nogen grå katte der er næsten helt usynlige. De er nødt til at gøre sig usynlige, for de opfatter og forstår ikke verden på den rigtige måde. De er psykisk syge. Når man er usynlig kan man også gøre det, de andre ikke må. Så nu er mange af dem kriminelle.

Nu bliver der også snart fest for de grå katte. Discountkæden Lidl kommer til landet med rigtig billige tilbud på al det grå katte har brug for. Det kan så godt være at fejlernæring vil udrydde lidt flere af dem, men der er jo alligevel for mange.

Så er der kun tilbage at sige, at der ikke skal hældes for meget benzin på bålet, da det bidrager for meget til atmosfærens indhold af drivhusgasser og enkelte af de tilstedeværende måske stadig lever om 100 år. Så vi gør vores for at forsinke stigningen i temperaturerne på jorden ved at bruge tørt brænde og lidt avispapir.

Jeg har også lovet at gøre opmærksom på at vandet stadig er gratis, så der er opstillet brandspande på de afmækede pladser.

GBe


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne