Israelske/amerikanske absurditeter og palæstinensernes legitime rettigheder

Af Henning Paaske Jensen
form. for APK Fyn, Arbejderpartiet Kommunisterne

Absurd at kræve at offeret – det palæstinensiske folk – skal se bort fra sine legitime rettigheder og dets ret til at forsvare sig imod den besættelse og kolonisering, som er blevet udbygget i mere end 30 år.

 

Protest i Odense mod TV2:
Eensidig pro-israelsk nyhedsdækning

Absurd, at mens der tales allermest om fred, er bosættelserne accelereret, så der i dag bor op mod 300.000 illegitime kolonisatorer. – Militære bosættelser der sønderdeler de besatte områder og er forbundet med apartheid motorveje og kontrolposter.

Absurd at besætteren Israel ikke brændemærkes for dets illegitime besættelse siden 1967 af Vestbredden og Gaza og dets indlemmelse af Øst Jerusalem i Israel. Tværtom fremstilles det som om den besatte og besætteren må finde et kompromis, som går ud på at underordne sig besætteren.

Absurd at Israel tillades at holde et helt folk ikke kun under besættelse, men også reelt i fængsel – under terrorbelejring.

Absurd at Israel tillades at benytte sig at Hitlers besættelsesmetoder med kollektiv afstraffelse og snigmord.

Absurd at medierne viderekolporterer Israels manipulation om fjernelse af “uautoriserede”/”ulovlige” bosættelser ved at forbigå, at enhver bosættelse på den besatte vestbred og Gaza er forbryderisk, ulovlig og led i etnisk urensning.

Absurd og tankevækkende at lederen af “fredsprocessen” Bush, som også sætter sig ud over al international lov, kalder Sharon for en fredens mand.

Absurd og hyklerisk når Sharon og Bush står sammen i “kamp mod terroren” og “kampen for freden” – Tyvene der råber stop tyven!

Det folkelige råb og støtten må høres endnu højere:

– Israel ud af de besatte områder! – Væk med ALLE bosættelserne!

– Forsvar de palæstinensiske flygtningenes folkeretslige og FN sanktionerede ret
til tilbagevenden!

– For et frit Palæstina!

Indtil det er sket må Israel isoleres på alle områder politisk, økonomisk og kulturelt.

– Boykot Israel!

Netavisen 13 juni 2003


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne