Red Christiania -Folkefest for retten til et alternativt liv.

Regeringen vil lukke Christiania, men det bliver ikke uden kamp. Det lover en stor gruppe kunstnere, politikere og engagerede mennesker, der i øjeblikket arbejder hårdt på at redde fristaden fra den borgerlige regerings overgreb.

Søndag d. 15. juni. På Fredens Eng på CHRISTIANIA fra kl. 15.00 – 22.00 inviterer de derfor alle interesserede til en gigantisk folkefest og koncert.

Samme dag kl. 12 afholdes pressekonference i Galopperiet på Christiania.

”Vi nægter at bukke under for regeringens arrogante og magtsyge fremfærd, der vil smadre et stykke dansk kultur og folkesjæl, som hovedparten af den danske befolkning ønsker at bevare” siger folkene bag folkefesten og fortsætter: ” Vi opfordrer alle til at møde op denne dag for at være med til at forhindre destruktionen af et stykke højt skattet dansk folklore, der rummer så enorme mængder af engagement, virkelyst og initiativ, og som er kendt og elsket langt ud over landets grænser.”

En mængde prominente kunstere møder op denne dag for at vise deres støtte og kærlighed til Fristaden og de værdier den repræsenterer.

Oplev blandt andet Disssing, Dissing, Las & Dissing, Peter A. G., Outlandish, Superheroes, MC Einar, L.O.C. samt en række overraskelser.

Musikken vil blive suppleret med taler og underholdning fra en række politikere og kunstnere:
Frank Hedegaard (SF), Klaus Bondam (R), Line Barfod (Ø), Henrik Højstrøm (VU), og så kendte og respekterede kunstnere som Jesper Klein, Tom McEwan, Margrethe Koytu, Pernille Grumme, N.O.B.L.E, og Luco.

Christianias private hjem, værksteder og virksomheder holder også ÅBENT HUS denne dag. Alle interesserede kan få et kig og indsigt i Fristadens styreform, de mange spændende attraktioner og arkitektoniske seværdigheder.

Arrangørerne bag engagementet opfordrer både presse og alle interesserede til at møde talstærkt op.
”Christiania emmer af kærlighed til og accept af alternative livsformer, mennesker og arrangementer” udtaler de og slutter med en bøn: ”Hjælp os med at bevare dette enestående hjørne af Danmark!”

For yderligere oplysninger kontakt CUTTER MERHI på tlf. 20 13 45 69 eller PERNILLE HANSEN på tlf. 28 81 89 91. Og www.folkefest.dk som er oppe senest fredag eftermiddag.

Netavisen 10. juni 2003


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne