Kurdisk protestdemonstration foran den tyrkiske ambassade fredag den 24. januar.

Pressemeddelelse
23. januar 2003

For at protestere mod isolationen mod Abdullah Öcalan, arrangerer FEY-KURD en demonstration, der går fra Svanemøllen station til den tyrkiske ambassade på Rosbæksvej. Demonstrationen starter kl. 13 og vil være foran ambassaden omkring kl. 14, hvor der skal indleveres et protestbrev til ambassademyndigheder.

Isolationen mod Öcalan er intensiveret i siden november, hvor regeringsskifte fandt sted. Hverken Öcalans forsvarer eller nærmeste familie kunne besøge ham i den periode. Den tyrkiske justitsminister nægter påstanden og lukker øjnene for kurdiske protester.

Med venlig hilsen

Imdat Yilmaz
Formand for FEY-KURD

Netavisen 23. januar 2003


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne