The Anthology: Dobbelt-CD med Savage Rose på engelsk 1968-2002

Af Jens Andersen & Netavisen

En ny THE SAVAGE ROSE dobbelt-CD udkommer i dag den 4. november med en lang række af deres betydeligste engelsksprogede sange og 3 spændende nyheder! THE ANTHOLOGY udgives af UNIVERSAL, og dækker et fornemt udvalg af Savage Roses engelsksprogede udgivelser 1968 – 2002. Man finder her en lang række mesterværker – bl. a.

DEAR LITTLE MOTHER og BYEN VÅGNER (DØDENS TRIUMF) – BLACK ANGEL – FOR YOUR LOVE – THE JOKER – WILD CHILD – WHAT DO YOU DO NOW – A GIRL I KNEW – og mange, mange flere.

Savage Rose fremførte på Christiansborg Slotsplads den 26. oktober for første gang i koncert den brændende lidenskabelige og splinternye antikrigssang A WORLD AFLAME (NOT IN OUR NAME). Nu kommer den i en indspilning, hvor Annisette slår sig løs som ingen anden. Den er skrevet og indspillet så sent som oktober 2002 med musikervenner, der kendes fra Stevie Wonder, India Arie, Alicia Keys, Phil Collins, Chaka Khan, Joe Cocker, Celine Dion… (Se billedserien fra Fredskoncerten med Savage Rose her)

En anden nyhed er den smukke SONG OF PALESTINE, live fra Savage Roses allerede legendariske koncerter 2002, som blev overværet af over 125.000 grædende og jublende mennesker. Bandet er den danske udgave af Savage Rose med nogle af landets allerbedste musikere.

Og så er der en sjælden perle fra 1968 – aldrig før på plade: OPEN AIR SHOP – i en 6 minutter lang power-udgave, Annisettes eventyrlige kraft – her allerede som 19-årig, da verdens mest kræsne kritikere på bl. a. Rolling Stone og Creem gik i selvsving af begejstring!

Også nutidens store kritikere betragter Savage Rose blandt verdens største – fire af dem har skrevet forord til CD-bookletten med hyldest som f. eks.: ‘THIS MUSIC IS ‘THE BEST’’ (David Fricke, Rolling Stone), ‘AMONG THE MOST INTRIGUING OF ALL ROCK BANDS’ (Ritchie Unterberger, forfatter)……
Der får man også Annisettes og Thomas’ smukke dedikation til alle, som har været med i ‘Savage Rose eventyret’ igennem årene – og ikke mindst de nye unge fra 2002 som gjorde Savage Roses festivalkoncerter 2002 til noget helt unikt.

Denne dobbelt-CD vil senere blive fulgt op af endnu en – SAVAGE ROSE – THE UNDERGROUND YEARS – baseret på de dansksprogede sange fra pladerne og en hel del der aldrig har været udgivet før.

Se mere på

http://www.thesavagerose.com/savnews.html

The Savage Rose: Officiel hjemmeside

Netavisen 4. november 2002


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne