FRED NU -FOR ET FRIT PALÆSTINA

Demonstration
Rådhuspladsen, Århus

tirsdag den 11. juni kl. 16

Talere:
Svend Auken (Socialdemokratiet); Villy Søvndal (SF), Frank Aaen (Enhedslisten);, Generalsekretær Peter Lodberg (Folkekirkens Nødhjælp), Naser Alsehli (Dansk-Palæstinensisk informations netværk); Sune Bøgh (SiD).

Arrangører:
LO, Århus; Ibis; AIF; Dansk Multietnisk Gruppe (DMEG); Det Somaliske Forum i Århus (SFÅ); Den palæstinensiske Forening; Boycot Israel-komiteen; Kirkernes Oplysningsforbund; IKON, Århus; Socialdemokratiet; SF; Enhedslisten; DKP-ML.

Israelsk tilbagetrækning til de af FN fastsatte 1967 grænser
Rømning af israelske bosættelser
Nej til overgreb mod civile


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne