Amnesty Internationals formand genvalgt

Den danske afdeling af Amnesty konstaterede på sit landsmøde i Svendborg i weekenden, at organisationen har oplevet en eksplosiv tilgang af nye medlemmer. På mødet genvalgtes Carsten Fenger som formand.

”Amnesty Internationals danske afdeling har på det seneste oplevet en eksplosiv tilgang af nye medlemmer. Organisationen fik mere end 8.000 nye medlemmer og bidragydere i 2001, og har alene i løbet af de sidste 14 dage op til dette landsmøde fået 1100 nye medlemmer. Ti års tilbagegang i medlemstallet er derved blevet vendt,” konstaterede formanden for Amnesty International, Carsten Fenger, på organisationens landsmøde i Svendborg.

Bestyrelsen i Amnesty International genvalgte på landsmødet den 49-årige Carsten Fenger fra Espergærde som formand. Carsten Fenger, der er selvstændig erhvervsdrivende, går dermed ind i sit femte år som formand for Amnesty Internationals danske afdeling.

Netavisen 6. maj 2002


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne