Skoleskibet Danmark skal propagandere for USA´s terrorkrig

Regeringen/erhvervsminister Bendt Bendtsen vil sende det danske skoleskib til USA for at deltage i fejringen af den amerikanske nationaldag den 4. juli – med det erklærede formål at demonstrere fuld dansk opbakning til den amerikanske “kamp mod internationale terrorisme”.

Det officielle Danmark har også under den nye højreregerings ledelse mere end travlt med vise sin underdanighed overfor og blinde støtte til USA’s selvbestaltede “krig mod terrorisme”- og vil nu også bruge fem millioner kroner på at sende skoleskibet Danmark til USA, hvor skibet efter planen deltage i de officielle festligheder omkring den amerikanske nationaldag den 4. juli.

I forbindelse med den officielle dennes festligholdelse har den amerikanske regering ifølge den danske erhvervsminister besluttet at ville afholde en omfattende manifestation af “det internationale sammenhold mod terrorisme som følge af begivenhederne d. 11. september 2001 og den efterfølgende internationale indsats”.

Det vil sige et stort medieshow for at demonstrere ‘opbakningen’ bag USA’s forbryderiske terrorkrig, som den danske regering som loyal amerikansk skødehund villigt deltager i.

Udover de fem millioner statskroner, propagandaskibet vil komme til at koste, håber økonomiministeren på bevillinger fra en række danske og udenlandske fonde til den danske deltagelse i den storstilede manifestation den 4. juli til støtte for Bush-regeringen.
Eller, som det fremstilles i den borgerlige presse: Skoleskibet Danmark stævner til kamp imod terrorisme.

Netavisen 30. april 2002


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne