Tænd et lys for Jenin!

Pressemeddelse Palæstina Initiativet Odense

Efter at vi med bestyrtelse er blevet klar over hvilken massakre der er foregået i Jenin, på den besatte Vestbred, opfordrer Palæstina-initiativet i Odense alle odenseanere til at møde frem på Flakhaven kl. 22.00 – ca. 23.00 fredag d. 19. for at vise vor solidaritet og medfølelse med de dræbte og de som lever videre under umenneskelige forhold.

Vi opfordrer alle til at medbringe fyrfads- eller myggelys, som tændes i en tavs demonstration.

Palæstina-initiativet vil gå på gaden fredag fra kl. 14.00 – ca. 17.30, hvor vi vil uddele boykot Israel-foldere, sælge T-shirts, samt indsamle penge til at sende fredsvagter til de besatte områder. (De første sendes afsted i næste uge)
Vi står i Vestergade v. springvandet. Kom og vær med!

Netavisen 19. april 2002


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne