Stop myrderierne og terroren mod den palæstinensiske befolkning!

Dagligt er vi vidner til, hvordan Israel med en uhørt brutalitet, ja med Gestapo-metoder og med tilsidesættelses af alle internationale konventioner og FN-resolutioner, fører krig mod det palæstinensiske folk. Den israelske fremfærd må øjeblikkeligt bringes til ophør og besættelsesstyrkerne trækkes ud.

Hvad Israel er i gang med, er ikke kun en katastrofe for det palæstinensiske folk. Det er en katastrofe for os alle. For hele kloden!

Den israelske aggression er foregået i ly af supermagten USA, der under 35 års besættelse har været Israels politiske, militære og økonomiske garant. De har stiltiende bifaldet Israels annektioner og bygning af stadig flere bosættelser. De har spillet og spiller et aktuelt dobbeltspil, de får sværere og sværere ved at skjule. USA er ansvarlig for den stadigt mere eskalerende aggression, der øger spændingen i hele Mellemøsten og truer med at kaste hele området ud i en ny krig.

Den barbariske israelske undertrykkelse har imidlertid ikke fået palæstinenserne til at kapitulere. De kæmper for at overleve som folk og som nation – mens Israel gennemfører den største etniske udrensning, der er set siden 2. verdenskrig. En desperat kamp mod en knusende overlegen højteknologisk militærmagt.

Det er tid til at handle, til at palæstinenserne ser den stadig voksende sympati verden over udtrykt i en konkret støtte til deres retfærdige kamp. Vil den danske regering ikke sige fra over for Israel – så må det danske folk gøre det.
I Danmark som over hele verden udvikler sig en magtfuld solidaritetsbevægelse med det palæstinensiske folk.

Israel ud af de besatte områder NU!

Boykot Israel!

Arbejderpartiet Kommunisterne, APK-Fyn

5. april 2002

Netavisen 6. april 2002


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne