Demonstration foran folketinget (Christiansborg) fredag d. 5. april kl. 16.00 – 18.00Arr. Den solidariske forening med den palæstinensiske befolkning

Pressemeddelelse

Som repræsentanter for det arabiske og islamiske samfund i Danmark fordømmer vi på det kraftigste den passive attitude, som den danske regering udviser overfor begivenhederne i det besatte Palæstina. Denne ligegyldige indstilling overfor massakrerne på uskyldige palæstinensere og tolerancen overfor Israels grusomme kriminalitet er ikke alene umoralsk og blottet for anstændig politik, men står også i skarp kontrast til værdier som demokrati og menneskerettigheder, som Danmark står for.

Vi opfordrer hermed den danske regering til straks at fordømme den bestialske israelske invasion af de palæstinensiske områder og de krigsfor brydelser, som begås mod det palæstinensiske folk og til at true Israel med umiddelbare diplomatiske og økonomiske sanktioner, inden for 24 timer, hvis ikke de israelske tropper er blevet trukket tilbage.

Den solidariske forening med den palæstinensiske befolkning arrangerer i morgen d. 5. april en demonstration foran folketinget (Christiansborg) kl. 16.00 – 18.00

Kontaktpersoner :

Jihad Vallentin tlf. 40 79 80 78

Nagib Galal tlf. 44 84 97 66

Walid Jamal tlf. 40 76 39 35

Hussein Al-Hussein tlf. 26 29 09 35


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne