Bryd tavsheden og stop massakrerne på palæstinenserne før det er for sent Demonstration i Odense fredag den 5. april kl. 16

Af arrangørerne af Palæstina-demonstrationen fredag den 5. april kl. 16 i Odense

Der må ske noget nu! Lad ikke massakrerne i Sabra og Shatila blive gentaget før verden vågner af sin utrolige dvale!

I disse dage hører vi Israels svar på den fredsudspil som den arabiske liga godkendte. Dette fredsudspil som trængte Sharon op i en krog, og viste os at han ingen hensigter har til fred med palæstinenserne.

Israel, med støtte fra deres loyale venner USA, udløste en omfattende krig mod hele den palæstinensiske befolkning: Selvstyre og civile herunder børn, kvinder og ældre. Kollektive henrettelse og likvideringer foregår nu åbenlyst på gaderne. Alt hvad krigsforbryderen Sharon behøver at sige er ”krig mod terror”. Israel udfører i dag den største etnisk udrensning, af et omfang ikke set magen til, siden anden verdens krig. Sårede civile bløder til døden fordi Israel forhindrer humanitære organisationer i at yde den nødvendige hjælp som FN aftaler foreskriver. Sygehusene appellerer til hele verden, idet de ikke længere er i stand til at hjælpe på grund af Israels erklærede udgangsforbud til alle. Israel er kommet så langt at de anvender civile palæstinenser som skjold i forbindelse med deres angreb. Med dette udpluk af disse fascistiske Israelske handlinger erklærer jeg ordet terror defineret !!!

Internationale observatører og pressefolk har nu fået ordre til at forlade de besatte områder. Mange af dem er blevet beskudt og ramt i de seneste timer fordi de nægter at tage afsted. Sharon ønsker ingen vidner til det forestående.

En sådan Israelsk total offensiv mod de besatte palæstinensiske områder er umiddelbart horribelt og et sådant uhørt angreb kræver et ekstraordinært svar fra verdenssamfundet.

De resterende palæstinensiske byer indtages en efter en, ved brug af den horrible militær magt som sønderbomber alt fra beboelse til hospitaler og skoler. Det der er tilbage af Ramallah efter den vanvittige bombning, er blevet jævnet med jorden af israelske bulldozere; hele den møjsommeligt opbyggede palæstinensiske infrastruktur er ødelagt;

Selve præsten og de kristne religiøse i Betlehem er blevet dræbt af Sharons morderiske soldater.

Med USA’s støtte har Israel sat sig selv ud over alle konventioner og resolutioner. Dette er resultatet at stilheden, men NU må vi i fællesskab genoprette retfærdigheden. Ret skal være magten og ikke omvendt som vi ser i dag.

Palæstinensiske samfundsgrupper har i årevis advaret mod at Israels frihed til at sætte sig ud over loven ville underminere chancerne for en varig og retfærdig fred. Efter årtiers besættelse, apartheid, og etnisk udrensning og 18 måneders total krig mod den civile befolkning, opforder vi det internationale samfund til ikke at vente på massakrer som i Sabra og Shatila i 1982, – tiden for handling er nu.

Den danske regering og befolkning, via FN´s menneskerettighedskommission og EU, må på basis af direkte og enigt pres omgående sikre at Israel respekterer den Fjerde Geneve konvention og den Israelsk fuldstændige tilbagetrækning fra det besatte områder som er nødvendigt trin frem imod opnåelse af en retfærdig og varig fred.

Vi vil gerne understrege at vi alle sammen, både som individer og grupper, bør tage vores del af ansvaret.

Derfor opfordrer vi alle de der vender sig imod besættelse, apartheid, etnisk udrensning, og krigsforbrydelser, alle de der går ind for retssikkerhed og fred, de der er villige til at give retfærdigheden magt til at:

Hæv jeres stemmer for at bryde sammensværgelsens tavshed som tillader Israel, der nyder ubegrænset støtte fra USA, at begå krigsforbrydelser og andre krænkelser af international humanitær lov uden at det får nogen konsekvenser.
Fortsæt og intensiver jeres aktiviteter som del af en systematisk kampagne for at sætte en stopper for besættelsen, apartheid, etnisk udrensning, og krigsforbrydelser i de besatte områder og for at støtte det palæstinensiske folks legitime rettigheder og stræben.

Det er sandhedens time

Det er NU eller aldrig

Israel ud af det besatte område NU, jf. FN resolutioner

Palæstinenserne i Odense

For spørgsmål ring 27 28 38 18

Stop Israels krig og massakrer mod det palæstinensiske folk

Israel ud af de besatte områder NU.

Vi opfordrer alle danskere og organisationer der går ind for retfærdighed og nationale rettigheder
til at slutte op om demonstrationen.

Fredag den 5. april kl. 16. med start i Enggade (ved sprogskolen) og slut på Flakhaven
Arrangør: Palæstinensere i Odense

Netavisen 4. april 2002


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne