Mellem 500.000 og 600.000 protesterede mod ‘Kapitalens Europa’

I en udtalelse fra arrangørerne af lørdagens gigantdemonstration – Kampagnen mod Et Kapitalens Europa -hedder det:

“Ifølge vores beregninger deltog mellem 500 og 600 tusind mennesker i dagens demonstrationer mod Koncernenens Europa. Vi opgiver dette antal efter at have rådspurgt vores kilder og sammenlignet dagens demo med andre.
Vi sender vores tak til Europas indbyggere og til os selv for dette – et skridt på vejen til at sige nej til den nuværende europæiske politik, og et skridt på vejen til at skabe en bedre verden. Dette har været den største demonstration i sociale bevægelsers regi siden begivenhederne i Seattle fik os til at forstå at vi kan ændre historiens gang.
Politi-terror vil ikke kunne standse festen! Med alles deltagelse kan vi skabe en anden verden.”

‘Campaign against corporate Europe/ Kampagnen mod koncernenes Europa.’

Netavisen 18. marts 2002


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne