Boykot Israel – Israel ud af de besatte områder NU

Pressemeddelelse Boykot Israel Kampagnen

Israel fortsætter udbygningen af bosættelserne – i strid med internationale konventioner. Samtidig optrappes den israelske terror i form af rene massakrer på det palæstinensiske folk. Og Ariel Sharon forsøger at smadre den smule der er tilbage af det palæstinensiske selvstyre.

Det er på tide at gøre noget. En solidaritetsbevægelse i forhold til palæstinenserne er under hastig opbygning rundt omkring i Europa. I Danmark er en række organisationer og initiativer gået sammen om at danne Boykot Israel Kampagnen. Der er tale om en generel boykot der omfatter såvel varer som sport og kultur. Boykot Israel Kampagnen startes op lørdag den 13. april hvor aktivister over hele landet vil stå med boykotmaterialer ved butikkerne. Kampagnen er pt. travlt optaget af at få kendte personligheder til at anbefale boykotkampagnen, og en række personligheder inden for kunst, sport, fagbevægelse og politik har meldt sig. Lignende boykotinitiativer er i gang i England, Norge, Sverige. Boykot Israel-kampagnen er inspireret af den tidligere boykotkampampagne i forhold til apartheid i Sydafrika.

Starten på boykotkampagnen er samtidig indledningen til en Palæstina Uge der bl.a. omfatter besøg af den belgiske advokat Luc Walleyn (16.4) der fører retssag mod Sharon; en demonstration gennem København d. 17. april som optakt til venskabskampen Danmark-Israel i Parken; en solidaritetsfest lørdag d. 20/4. Der vil være mange aktiviteter – så følg med i pressen.

Boykot Israel Kampagnen
Griffenfeldsgade 41, 2200 Kbh. N

Kontakt:
Jan Mathiesen – 20430943
Irene Clausen 33793229 /26476598


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne