Tillidsmænd danner netværk mod regeringsindgreb

På trods af advarslerne fra arbejdspladserne tromler regeringen videre med sine lovindgreb i overenskomsterne.

Derfor har vi nu dannet et landsdækkende netværk af tillidsmænd fra industrien imod regeringens indgreb.

Regeringens lovforslag om deltid vil fratage tillidsmænd og lønmodtagere ret til at forhandle om arbejdstiden.

Regeringen vil give arbejdsgiverne magten til at bestemme, hvor mange eller hvor få timer den enkelte lønmodtager skal arbejde om ugen.

Familierne vil ikke ane, hvad de har at leve for.

Man kan ikke forestille sig et voldsommere indgreb i et menneskes og en families eksistens grundlag.

Vi opfordrer på det skarpeste regeringen til at droppe lovindgrebet.

Vi har en overenskomst med fire års fredspligt. Det bliver interessant at se, om regeringen kan sikre ro – helt ro – på arbejdsmarkedet.

Odense, Esbjerg den 20. februar 2002

Claus Jensen
Fællestillidsmand
Lindøværftet
Tlf. 21 21 48 18

Jan Duelund
Tillidsrepræsentant
Vestfrost
Tlf. 79 14 25 94

På vegne af:
B&O, Grundfos, Radiometer, Danfoss, Novo Nordisk Gentofte, Rockwool A/S, Brüel&Kjær, Hygæa, Sauer-Danfoss, ABB, MAN B&W Diesel, Alfa Laval Copenhagen A/S, Hempel, Aarhus Oliefabrik A/S, STILL Scandinavia, Aalborg Industries, Persolit, Dansk Båndstål & Metaller, Nuance Global Traders, Laduco Industrilakereri, Skandinavisk Motor Kompagni, Vest Busscar Silkeborg, E. Falck. Schmidt, PLUS PACK A/S, Wittenborg, Danish Crown Odense, Danish Crown Nørresundby, Roulunds Fabrikker, Roulunds Braking, ELSAM Værket Skærbæk, ELSAM Værket Esbjerg, ELSAM Værket Studstrup, ELSAM Værket Nordjylland, ELSAM Værket Fyn, ELSAM Værket Ensted, TRIPPLE NINE, Nordisk Simplex, KVM Industrimaskiner A/S, Københavns Energi, CWO Semco Fyn, Flügger, NKT Kabelmontørerne, Struers, DFDS Logistikcenter, Electrolux Nyborg, Forsyning Silkeborg, Micro-Matic, YORK Refrigeration Århus, DISA Industries A/S, Ørskov Stålskibsværft, Esbjerg Farve & Lak, Kansas Wenaas, Esbjerg Oilfield Service, VIKING Esbjerg, ESSI, Glud & Marstrand Odense, Stålvalseværket Frederiksværk, Semco Maritime, Glud & Marstrand Løsning, Kemira Danmark A/S, Alstom Power Flow System, MARTIN Manufacturing, Iscon Stål, Cama, Albani Bryggerierne, Odense Marcipanfabrik, Thrige-Titan, Kofoed & Christensen, Pantec Maskinfabrik, VestJydskeNet, Esbjerg Glas, Ansaldo Vølund, Blika, Vesttherm, Arovit PetFood, Sprout Matador, May Can Company, VIKING Bramming, VL Stål, BIO-FAC, Berendsen Tekstil Service Esbjerg, KJ Maskinfabrikken, HC Auto Produktion, J. Hvidtved Larsen A/S, Lindøværftet, Vestfrost.


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne