Savage Rose tænder lys i PARKEN den 11. december

Der venter en gedigen overraskelse, når Amnesty International, F.C. København og syv 1. og 2. divisionsklubber byder publikum velkommen i PARKEN til “Kampen om København” på tirsdag den 11. december klokken 19.00.

Efter hektisk aktivitet er det nemlig lykkedes at få Savage Rose til at komme til Danmark et par dage før planlagt.

– Sådan som menneskerettighederne er truet i øjeblikket, er vi kun glade for at kunne støtte Amnesty International. Vi glæder os til at være sammen med både københavnerne og de inviterede flygtninge fra Røde Kors Centre, som vi håber får en god og varm oplevelse. Og så har vi ikke stået på grønsværen i Parken siden vi indviede vores “STJERNESKUD”, eller “NÅR LYSENE TÆNDES I PARKEN”, som de fleste vist kalder sangen, siger Thomas Koppel fra Savage Rose.

En smuk fjer i hatten
For Amnesty International og arrangørerne bag “Kampen om København” er Savage Rose’s optræden en smuk ekstra fjer i hatten i forbindelse med arrangementet, hvor et udvalgt hold af spillere fra syv københavnske divisionsklubber – kaldet Team Amnesty International – spiller mod de danske mestre fra F.C. København.

-Vi er stolte over at Savage Rose stiller op i PARKEN dagen efter den Internationale Menneskerettighedsdag, og uden honorar. Det er en meget flot gestus, som vi sætter stor pris på, siger generalsekretær Lars Normann Jørgensen fra Amnesty International. Organisationen modtager i øvrigt fem kroner per solgt billet.

Når lysene tændes
F.C. Københavns administrerende direktør, Flemming Østergaard, er begejstret ved udsigten til, at Savage Rose med sin optræden også kan være med til at skabe en stemningsfuld ramme om afskeden med klubbens anfører, Michael Mio Nielsen, der efter næsten 300 kampe slutter karrieren på tirsdag.
-Jeg får stadig gåsehud, når jeg hører Annisette synge “Når lysene tændes i PARKEN”. Lige siden jeg kom til F.C. København har jeg ønsket at genopleve den sang med Annisette i PARKEN, og det er helt perfekt, at det sker samtidig med, at en af klubbens største profiler siger farvel til sin hjemmebane, siger Flemming Østergaard.

Savage Rose er på sjælden visit
Annisette og Thomas Koppel fra Savage Rose bor i Californien, og de er efterhånden sjældne gæster i Danmark. Deres optræden før kampen og i pausen på tirsdag bliver den kun anden i Danmark på fire år. Første gang var i marts i år, da de i anledning af Kvindeligt Arbejderforbunds 100-Års dag donerede sangen “PIGESTEMMER” til Mødrehjælpens kommende hus for teenagemødre. Huset er nu en realitet.
Bandet er højaktuelle med deres 19. studie album “FOR YOUR LOVE”, der fik fantastisk kritik og i øjeblikket er at finde på hitlisterne.

Netavisen 8. december 2001


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne