USA-IMPERIALISMEN ER VERDENS STØRSTE TERRORIST!

Mød op til udstilling og møde søndag den 11. november i Beboerhuset, Halmtorvet 11, København V kl 13-21 og vær med til at sætte gang i kampen imod den imperialistiske krigsførelse!

På kynisk vis drager USA-imperialismen fordel af sympatien med de civile ofre d. 11. september i år. USA og dets allierede har erklæret “krig imod terror” og i første omgang indledt en omfattende krigsaggression imod Afghanistan.

Verdens største terrorist

Men i virkeligheden er det USA-imperialismen selv der er verdens største terrorist og det med et kæmpe synderegister: Hiroshima, Korea, Vietnam, Chile, Panama, Irak, Somalia, taler alle deres eget tydelige sprog. USA er i dag den største forhandler af narkotika, våben og torturinstrumenter i hele verden. Og USA har aldrig holdt sig tilbage fra at fostre terroristiske organisationer eller netværk, Osama Bin-laden og hans netværk er selv et barn af USA. Men vigtigst af alt har USA-imperialismen dømt millioner og atter millioner af mennesker verden over til sultedød, undertrykkelse og udbytning for at kunne opretholde og forøge den ufattelige rigdom, som nogle få nordamerikanske mastodonter besidder.

“Danmark er med hele vejen”
Det danske borgerskab har endnu engang skamløst stillet sig til rådighed for USA-imperialismens krigsførelse og bidrager hermed til forsøget på at legitimere den, et faktum der må afsløres, fordømmes og bekæmpes.
Afslør og bekæmp imperialistisk krigsførselse
Der er brug for at afsløre hykleriet og løgnene, der er brug for at bekæmpe den imperialistiske krigsførelse der i dag finder sted i Afghanistan og i morgen vil finde sted i et nyt land i den 3. verden. “Krigen imod terror” er intet andet end en krig imod verdens folk, en krig hvormed USA sigter på at opnå verdensherredømme.

Fordøm USA-imperialismens krigsaggression!
Ned med den danske Imperialismes krigsførelse!
Ned med “krigen imod terror”!

Se også Program for arrangementet 11. november


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne