Naziradio frataget sendetilladelsen – men kan fortsætte

Der er godt nyt for den antifascistiske og antiracistiske bevægelse, der forbereder at gå på gaden den 9. november i en lang række byer Danmark over som et led i den international markering af Krystalnatten – indledningen til Hitlers udryddelsfelttog mod jøderne:

Naziradioen i Greve, der skandaløst har været drevet i årevis med offentlige tilskud, får nu frataget sin sendetilladelse. Det er lokalradionævnet, der inddrager tilladelsen fra denne uge – bl.a. på baggrund af en konkret udsendelse fra februar i år. Stationen har der klart overtrådt reglerne om ikke at tilskynde til had på grund af race, køn, religion eller kriminalitet.

I udsendelsens affyredes nazisvadaer af denne kaliber:
– Tolerance betyder i dag at acceptere homoseksuelle og rødstrømper, jøder og marxister kritikløst og uden at stille spørgsmålstegn. Det betyder, at du skal smile, hver gang du møder et raceblandet par på gaden.

Den bagvaskede også en kvindelig lokalpolitiker med indvandrerbaggrund:
– Sandsynligheden for, at hun har en højere IQ end en dansk gadefejer er pr. videnskabelig definition stærk tvivlsom, thi her spiller hendes racemæssige baggrund jo ind.

At naziradioen har kunnet sende sine kriminelle budskaber i årevis for statspenge har ikke bare vakt vrede i Danmark, men også international opmærksomhed, bl.a. fra FNs side – som en klar overtrædelse af FNs racediskriminationskonvention.

Lokalraduionævnets afgørelse betyder ikke at naziradioen stopper foreløbig. Den vil også i den kommende tid sende 40-60 timer ugentligt. For nazisterne vil anke afgørelsen til Radio- og TV-nævnet. Sidst lokalradionævnet i Greve forsøgte at fratage Jonni Hansen og Co. sendetilladelsen, fordi stationen oplæste Hitlers Mein Kampf, blev det omstødt af dette nævn.

Nazisterne opstiller til kommunal- og amtsrådsvalg i Roskilde Amt.

Netavisen 7. novemebr 2001


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne