Farum Kommune opsiger ISS

En ny sejr i kampen imod udlicitering/privatisering af børnepasningen i kommunerne er undervejs. Skole- og fritidshjemsudvalget i Farum Kommune har indstillet til byrådet om at opsige kontrakten med ISS om pasningen af børn i to daginstitutioner og klubber i kommunen som følge af de mange klager/protester fra forældrene.

Borgmester Peter Brixtofte (V), som ellers hører til iblandt de varmeste fortalere for privatisering af kommunalt arbejde, må altså – som nyligt de privatiseringsliderlige politikere i Assens Kommune – bide i det sure æble og smide ISS på porten. I en pressemeddelelse udtaler han, at samarbejdet med ISS har været en skuffelse: trods fornemme ydre rammer så har samarbejdet med forældrebestyrelserne i de privatiserede daginstitutioner/klubber ikke været tilstrækkelig god . . .

Forældrene har, helt som forældrene og pædagogerne i Assens, været stærkt utilfredse med de klare forringelser af børnepasningen, som udliciteringen medførte. Og i de øvrige byer, hvor pasningen af en del af børnene er blevet udliciteret til ISS ulmer oprøret også.

Netavisen 1. november 2001


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne