Dansk terrorist går frit omkring

Af Aktive Modstandsfolk
Pressemeddelse

Inden statsminister Poul Nyrup Rasmussen, justitsminister Frank Jensen og andre politikere letter fra jorden i lutter selvglæde over den proklamerede fælles indsats imod terrorismen, tillader Aktive Modstandsfolk sig atter at slå til lyd for, at danske terrorister og krigsforbrydere opspores og bringes for retten.

Vi sigter især til den fritgående og hidtil fredede morder Søren Kam. Han var i sin tid leder af den tysk-nazistiske terroristskole, også kaldet Schalburgskolen i Høvelte ved Birkerød. SS-officeren Søren Kam, der var krigsforbryderen Werner Bests “højre hånd”, organiserede de første dansk-tyske dødspatruljer, og han gik selv foran ved sammen med et par andre skrupelløse terrorister at bortføre og myrde den antinazistiske redaktør Carl Henrik Clemmensen. Det skete den 30. august 1943, dagen efter den danske befolknings foreløbige sejr over den danske kollaborationspolitik, symboliseret ved den danske lydregerings formelle tilbagetræden.

Dette første direkte hævnmord blev systematisk efterfulgt af yderligere mord på ca. 125 som regel sagesløse, men kendte danskere. Det var den nazistiske terrors inderste væsen – at skabe usikkerhed og lammende frygt.

Hvis den proklamerede bekæmpelse af terrorisme skal tages alvorligt, bør Søren Kam og andre danske terrorister bringes for retten. Vi kan ikke se en eneste grund til, at dette ikke skulle kunne effektueres. Da politikerne ifølge mange udsagn sætter stor pris på den såkaldte Schengen-aftale om politimæssigt samarbejde over landegrænserne, kunne anholdelsen måske oven i købet ske ved indsats af danske politifolk. Da danske myndigheder tidligere har hævdet, at det ikke var muligt at finde forbryderen, skal vi oplyse, at Søren kam kan træffes og tages i forvaring på adressen :
Søren Kam, Johan-Schutz-Strasse 30, Kempten, Bayern, D-87439.

På samme måde som den danske regering i sin tid gav politisk asyl til den efterlyste tyske krigsforbryder Thies Christophersen, har den tyske regering, tilsyneladende i forståelse med den danske, givet politisk asyl til terroristen med blod på hænderne : Søren Kam.
Den letfærdige “behandling” af terroristen bør øjeblikkeligt bringes til ophør.

Netavisen 5. oktober 2001


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne