Sygehuse i ‘dialog’

Forholdene på sygehusene landet over – også de københavnske – er præget af stadige tempoopskruninger for personalet, mislykkede privatiseringer og alt for ofte utilfredsstillende forhold for patienterne. I stedet for at gøre noget ved problemerne prøver H:S sig med et charmefremstød.

Efter sommerferien er skruen blevet strammet endnu en tand for det personale, der slider med at holde hospitalerne sammen i København. På Hvidovre Hospital har man indført ansættelsesstop i en række afdelinger, bl.a. i køkkenet, for at holde budgettet. Personalets sundhed er ikke en faktor, der betyder noget for den siddende ledelse og dens politiske bagland i regeringen og borgerrepræsentationen.

Under overskriften: Hospitalerne kommer til borgerne, vil Hovedstadens Sygehusfællesskab i dagene 28.-29. september holde åbent hus. Ikke ude på hospitalerne dog, men i Rådhussalen. Man vil f.eks. kunne smage på mad fra hospitalskøkkenet. (Sidste chance inden det også bliver udliciteret)

Initiativet er et led i H:S’ kampagne for at rette op på et flosset renommé – også kaldet indsats for større åbenhed og dialog. Vi vil opfordre folk til at tage imod tilbuddet og kræve et øjeblikkeligt stop for nedslidning af personalet!

Se
Hospitalerne kommer til borgerne

Netavisen 20. september 2001

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne