Fynske pædagoger: Vi vil se resultater

Godt 1000 pædagoger og sympatiserende demonstrerede i Odense onsdag mod kommunens manglende forhandlingsvilje i forbindelse med de nuværende lønforhandlinger. Kommunen prøver at presse uacceptable Ny Løn-rammer ned over pædagogerne.

Samtlige odenseanske pædagoger nedlagde arbejdet tirsdag og fortsatte strejken i dag onsdag. På et stormøde i formiddags med omkring 800 deltagere oplystes det, at borgmester Anker Boye har indvilget i at indlede nye forhandlinger. Derfor vil pædagogerne møde på arbejde torsdag – men er parate til at nedlægge det igen, såfremt der forhandles på skrømt.
En støttehilsen til de strejkende pædagoger fra Arbejderpartiet Kommunisterne blev under bifald læst op på stormødet.

Denne gang er der fuld enighed: pædagogerne vil ikke lade sig spise af med løfter eller krummer. Nu skal der resultater til.

Se også:
Odense: Pædagogstrejke og demonstration

Netavisen 14. november 2001


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne