EU ‘accepterer’ KAD

EU blander sig i hvordan arbejderne skal organisere sig i fagforeninger med et kommende EU-direktiv om ligestilling. Arbejdsminister Ove Hygum måtte på EU’s arbejderministermøde i mandags flikket en udtagelse ind, der sikrer, at KAD – lige præcis KAD – kan fortsætte.

Forud for EU arbejdsministermødet i Luxembourg var den danske EU-regering og EU-fagtop ved at befinde sig i den absurde situation, at skulle stemme for et nyt EU-ligestillingsdirektiv, der ville ulovliggøre Kvindeligt Arbejderforbund, fordi det udelukker mænd!

Det er en uhyrlighed, at EU overhovedet blander sig i, hvordan arbejderne skal organisere deres egne fagforeninger.

Netavisen 13. juni 2001


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne