Odense: Stadig ISS-mad til ældre

ISS skal stadig lave mad til godt halvdelen af de ældre i Odense Kommune, har ældre- og handicapudvalget besluttet på sit seneste møde.
Chancen for at opsige aftalen med ISS om at lave med til en stor del af de ældre i Odense blev ikke udnyttet. Udliciteringen af fremstillingen af en del af maden til de ældre blev forlænget i yderligere to år, skønt kommunen havde muligheden for at overtage opgaven alene.

Det kommunale centralkøkken på Sanderum Plejehjem er netop blevet renoveret. Ifølge rådmanden på ældreområdet, SF’eren Villy Larsen, ville det derfor have være fornuftigt at lade opgaven med at lave mad til de ældre overgå fuldstændigt i kommunalt regi igen. Men, beklagede rådmanden sig, de borgerlige gik imod.

At udnytte byrådsflertallet i Odense Byråd bestående af SF, Socialdemokratiet samt Enhedslisten til at få aftalen med ISS opsagt kom ikke på tale. Så langt rakte modstanden imod privatisering ikke. De borgerlige partier fik det, som de ville have det. Foreløbigt for en periode på to år mere.
Maden til de ældre i Odense vil fortsat delvist blive fremstillet og leveret af kommunen og delvist af ISS – velkendt landet og en del af verden over for sjusk.

Netavisen 1. juni 2001


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne