Advarsel fra Danmark

Folkebevægelsen mod Nazisme og Aktive Modstandsfolk udsender international advarsel mod den danske regerings nazistøtte. Det seneste nummer af de to antifascistiske organisationers tidsskrift har et engelsksproget tillæg, som rundsendes til mange regeringer, udenlandske ambassader i Danmark samt et stort antal udenlandske og indenlandske organisationer, institutioner og enkeltpersoner.

‘Advarsel fra Danmark: Danske politikere giver næring til nazismen’ hedder det – og giver en stærk dokumentation af den officielle danske økonomiske støtte til naziradioen i Greve, der flittigt citerer Hitlers ‘Mein Kampf’. Den økonomiske indsprøjtning til nazi gennemføres ufortrødent trods stærk folkelig modstand og kritik fra FN.
Danmark er det eneste af verdens 184 lande, som officielt yder politisk og økonomisk støtte til genoplivningen og udbredelsen af fascisme og racisme, hedder det i advarslen.

Netavisen 15. maj 2001


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne