804 dage: Stop for naziborgen i Nørre Sundby!

I 804 dage har beboerne i Nørre Sundby hver aften demonstreret mod nazisterne i naziborgen. Nu skal nazi ud, siger Vestre Landsret. Den med spænding imødesete kendelse i ankesagen vakte vild jubel blandt de fremmødte antinazister ved retten i Viborg. Det er en vigtig sejr for den antifascistiske bevægelse.

Vestre Landsret har underkendt testamentet, fordi et af vidnerne var inhabilt. Det var en gammel nazist, som testamenterede det til Jonni Hansens flok – men sagen var anlagt af en halvsøster i USA, som anfægtede gyldigheden. Nu har hun fået medhold og arver huset.

For beboerne i Nørre Sundby og i hele landet er det en langvarig og flot kamp, som nu kan afsluttes. Men kampen slutter ikke. Gruppen har taget initiativ til dannelsen af et landsdækkende antinazistisk netværk.

Netavisen 8. maj 2001


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne