Strejke på to sygehuse

I går nedlagde de ansatte på Thisted Sygehus arbejdet i protest mod fyringen af deres fællestillidskvinde.De har i dag fået tilslutning fra personalet på Sygehuset i Nykøbing Mors. Alle 900 ansatte deltager i strejken, der får de to hospitaler til at køre på nødblus.

Efter nyheden om, at Viborg Amt havde fyret fællestillidskvinden Bente Bang på Thisted Sygehus blev der indkaldt til fagligt møde torsdag formiddag. Her besluttede de ansatte at gå i strejke for at få trukket fyringen tilbage. Kravet er genansættelse af hende på uændrede betingelser.

I sidste uge fyrede Viborg Amt ledelserne på de to sygehuse under Sygehus Nord – Thisted Sygehus og Sygehuset i Nykøbing Mors med begrundelsen samarbejdsvanskeligheder.

Netavisen 20. april 2001

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne